Adventsstök

Så var det 1a Advent då...(igår) shit vad tiden går fort!! Vaknade vid ca 8, Micke hade stigit upp redan och drog till sitt lilla arbete, stackare, han fick jobba i lördags oxå.. Jag åt frukost och chattadelite, sen var jag tvungen att sätta fart!! Hann julpynta och så innan Filippa och jag åkte in en snabbis till Skanstull för att lämna in hennes mobil på lagning. Vi gick till Hemtex oxå och köpte lite julpynt, jag hade jau 300 kr där i presentkort så det kom väl till pass. Vi svängde in på Lindex oxå och köpte present till Alice och hennes lillasyster , kommer inte ihåg vad det lilla flickebarnet heter...pinsamt.Alice är i alla fall flickan som Filippa var barnflicka till för ett år sen, men sen fick hon ju en liten syster, men jag tror hon kommer att få tillbaka sitt jobb sen, när mamman har varit mammaledig klart.
När vi kom till Bagis igen handlade vi lite på Ica och sen var det bara hem och baka lussekatter, Monica, Kjelle, Tove och Jenny kom kl. 15.00 och fikade, jättemysigt var det.
Kjelle tittade på min dator som inte är som det ska vara..dax att köpa en ny tror jag, får bli en julklapp till mig själv, ha ha ha.
Micke kom hem vid typ 19.30, så vi avslutade tvättstugan tillsammans. Sen var jag ganska färdig, så som jag hållt på hela dagen.

Deltagänget

Idag lördag har jag varit trött hela dagen..sov ända till kl.10, men jag var trött ändå...Micke åkte till jobbet redan kl. 10, jag har lallat omkring i pyjamas tills kl. var 15, sen duschade jag och åt lunch. jag har städat och dammat, dagen till ära.
Jag skulle ha gått ut med Lisa och co. men jag orkade tyvärr inte gå ut ikväll.
Micke kom hem kl. 18.00 ca och då åt vi middag, sen kom filippa och Amanda hem och åt.
Kvällen har vi ägnat åt Robinsson och sen såg vi en film som heter Delta gänget, en amerikansk komedi, jätterolig, med Jhon Beluchi och Donald Sutherland.




Filmen är från 1978, men den utspelar sig på 60-talet på college

Nu är kl. 23, och flickorna har kommit hem, så nu kan man sova i lugn och ro...sov gott alla, puss och kram

Luftslottet som sprängdes

Detta är den 3e filmen i stig Larssons trilogi om Millenium, och Lisbeth Salander och Mikael Blomkvist.
Det var en månad sen vi såg 2an, flickan som lekte med elden, jag Lisa och Monica. Vi bestämde redan då att vi skulle se enna tillsammans på premiärdagen, så Monica hade redan bokat förra Fredagen.
Vi såg bion som gick kl.20.45. Vi hann tom. ta en öl innan. Innan dess hann jag hem och äta middag med Micke, jag hade jätteont i magen sen kl. 16.00, men som tur var gick det över.Micke var jättetrött så han stannade hemma. Han ska jobba hela helgen oxå, stackare...
Filmen får 5 solar av 5 , bara för att hela serien var asbra!! Se den!! Absolut värt 110 kr.




Tack Monica och Lisa för en trevlig kväll, vad ska vi se nästa gång?

Odenteatern

Idag Tisdag har vi varit på Odenteatern , jag, Micke och Filippa för att se Ywonne spela teater, hon är med i en teatergrupp. Dom spelade 4 korta stycken av: Tjechov, Kristina Lugn, Lars Noren .
Det var väldigt intressangt och kul upplevelse!! Micke gick igång som f-n, han älskar allt som har med teater och sånt, författare och böcker.Mariette, Ywonnes kompis var oxå där. Vi hoppas vi får se mer teater.Tack Ywonne för att vi fick komma och titta!Puss och kram.

Bystedts tvätteri...

Igår Söndag så var det tvättdax igen, tycker inte vi gör nnat än  tvättar på Söndagar, ha ha ha.I går lyste solen med sin frånvaro igen, det var nog bara tillfälligt i Lördags...synd gör det var härligt att se den, men nu var det grått och trist igen. Tur att man har trevligt sällskap i alla fall. Micke städae och skurade badrummet, och ¨å tvättade vi tillsammans. Vi hoppade över lunchen och åt en tidig middag istället. Räkcrepes, Annickas favvomat. Hart lovat att spara till henne om hon kommer på Torsdag.
Vi skulle tagit en promenad runt sjön, men det blir ju mörkt redan kl.15.00, ha ha ha, så vi kom bara till centrum...
Redan kl. 19.00 var jag astrött efter lördagens sviter, men man kan ju inte gå och lägga sig då! så man fick hålla sig vaken till 22.00, men då var det svårt att sova för då hade man kommit över trötttröskeln, men vi somnade till slut..

Fullt ös medvetslös

Igår Lördag var det full rulle hela dagen, från morgon till kväll!
Vaknade ca 8.00, hade sovit inte fullt så bra, för Micke och Johan satt och surrade till kl. 01.30, men det gör inget.
Annicka kom och hämtade mig 10.30 och så åkte vi ut till Ica Maxi i Haninge för månadens storhandling. Annicka behövde inte handla men hon är så gullig att hon åker för min skull. Tack snälla du , för att du hjälper mig! Puss och kram, Love you!!

Kl. 13.30 hade jag bestämt lunchmöte med Jessica i stan , men jag var lite sen, så vi täffades först kl. 13.50, jag hann inte ens plocka in mina varor , hann bara slänga in kyl och frysvararor.
Vi hade jättemysigt, tog en restaurang på Götgatan, Blå skåpet heter den.Nyöppnat, innan dess var det ett cafe.
Kl. 16.15 åkte jag hem för att få en timmes sömn, innan jag skulle hem till Annicka. Inte nu heller hann jag plocka in torrvarorna, ha ha ha. Jag blev störd i min fina skönhetssömn pga. sms och folk som ringer, fast jag hade mobilen på ljudlös, typiskt...

!8.00 åkte jag hem till Annicka, Kjelle var oxå där, det är hennes systers ex. Vi tog ett glas vin innan vi tog taxi in till Söder. Vi skulle egentligen gått till Dollys, men det var fullbokat så vi gick till Broder Tuck bredvid.
Maten var ok, men inte mer. Har ju ätit godare, men jag är ganska kräsen, ha ha ha.
till dessert tog jag en 6a White Russian. Äter aldrig desserter, tar hellere en drink, kostar ju typ lika mycket.
Sen drog vi vidare till Big Ben på Folkungagatan, dom spelar live musik från kl.22.00.  Det var mycket trevligt. Micke och Johan dök upp vid 22 draget. Johan stannade inte så länge för han skulle jobba dagen efter, idag alltså. Dom hade jobbat 14 tim redan på lördag så dom var lite trötta.Kan man ju förstå.
Jag och Micke stannade till kl.00.30 ca, sen tog vi en bulle hem till Bagis, Filippa och Matilda var vakna när vi kom hem, vi gamlingar gick och lade oss. Fast vi kände oss unga jämfört med vad snittåldern var på Big Ben, ha ha ha. Det var typ 50+, !!
Och snacka om att det är ett raggningställe!! vill man ha ett one night stand så är det inga problem att få det där, HA HA HA.
Fast det är ju knappast jag intresserad av men för alla ni andra, så varsågoda!!

Idag sken solen faktiskt heeeela dagen!! Helt otroligt, den har inte varit framme på typ 2 veckor. man blev tom. bländad.

SlapparFredag

Åhhhhhh, så sköööönt att det är Fredag , äntligen! Det har varit en intensiv vecka , nästa vecka mycket lugnare på jobbet.
Micke och Johan  kom hem före mig. Jag kallar dom för de tre musketörerna, men denna kväll var bara Micke och Joha här, Gilbert vet jag inte var han är, kanske med sin tjej, Malin, Guuud vad snyggt namn alltså...Eller hur?
Filippa är med Elin ikväll, dom ska sova här.
Pojkarna ska jobba med lite grejer, och jag ska se Idol, sen blir det bingen, har en fullspäckad dag framför mig imorgon. Skönt att sova tidigt på Fredag.
Anders Bagge är fortfarande sjuk, han var sjuk förra veckan oxå, undrar vem som ersatt honom denna vecka..
I helgen skulle det bli lite sol hörde jag, hoppas det, är så less på detta skitväder!! Har fan regnat konstant i 2 veckors tid...fast det kanske jag sa igår...
Nu orkar jag inte skriva mer..
Puss och Kram alla, och trevlig helg., skriver mer imorgon.

"Novemberrain"

Nu är jag jävligt trött på detta regnandet, det har banne mig regnat sen 2 veckor tillbaka..Suck, men det är väl lika för alla. Såg att nästa Söndag är det 1a Advent, Guuud vad tiden rusar iväg, snart är det Jul...
Det är onsdag men varken Jenny el. Tove kunde komma idag, vi brukar ju alltid träffas på Onsdagar och titta på Bonde söker fru, så nu får jag titta själv.Filippa är ute och Micke jobbar kväll...stackars mig, helt ensam, skojar bara...he he he.
Nu orkar jag inte skriva mer, sov gott alla

Ont i pallet

Hej alla..
Det har varit mycket på jobbet och det kommer att vara mycket hela veckan.
Idag har jag haft ont i huvudet hela dagen , vet inte var det beror på, kanske för lite sömn , har nog inte hunnit ikapp min sömnbrist sen natten till Måndag..Det var en jobbig natt, sov max 2 tim, tog en sömntablett men inte fan hjälpte det...Fast vad min sömnbrist berodde på tänker jag inte ta upp här..något måste jag få behålla för mig själv..he he he.
Micke har varit här sen in Torsdags förra veckan och han är fortfarande här. Mycket mysigt...
Jag kom hem först, sen Micke och sist Filippa. Vi åt Spaghetti Carbonara. Enkelt och gott.
Nu ska jag gå och sova för jag har fortfarande ont i huvudet.
Sov gott, puss och kram

Ikea...NOT

Idag skulle jag, Jenny och Tove åkt till Ikea men Tove var så bakis så hon orkade inte...synd, för jag har varit lite rastlös idag...Jag steg upp kl.11 i morse, Micke kl.10, det blev lite sent, somnade inte förren vid 04.00 imorse..Vi lyssnade på Imperiet halva natten, ha ha ha. Filippa sov hos Amanda.
Vi har  i alla fall hunnit tvätttat och dammsugat, samt att jag bakat kärleksmums till min älskling.
Filippa är på väg hem, henne har jag inte sett på hela dagen, Micke är och möter henne vid tuben.
Snart kl. 21.00 ska jag se en film av Colin Nutley, Heartbrake hotel, inte så bra, men underhållande i alla fall. Ikväll blir det tidig sänggång, imorgon ny vecka  .....
Skriver mer imorgon el. ngn. annan dag. Puss och kram

Anglais

Efter den hårda shoppingturen i Kista Centrum så åkte vi in till stan , man måste ändå passera stan för att komma hem.Det var ingen ide att åka hem för mig, för att jag skulle treäffa Cicci och Lisa.B på Scandic Anglais.
Filippa och Amanda åkte hem till Bagis. Micke hade jobbat hela dagen så han åkte oxå hem till Bagis för att fixa lite. Jag träffade Cicci och Lisa kl. 18.00. Vid ca21.00 anlände Micke oxå. Jag och Lisa åt varsin toast skagen till förrätt. Cicci och jag åt ceasarsallad till varmrätt och Lisa tog en entrecote till varmrätt. Det var världens största sallad jag sett! , mycket god, en aningen för lite dressing bara.Till dessert drack jag en strawberrydaquire och en Margarita, sen var jag apmätt! " storstark gled ner oxå.
Vid ca.22.30 så åkte jag och Micke till Gamla stan för att träffa Tove och Clara, vi tog varsin öl på Movitz, det var knappt att Clara kom in , för hon är bara 19 år, men det gick bra. Cicci och Lisa åkte hem.Efter Movitz åkte jag och Micke hem till Bagis.Vi lyssnade på Imperiets skiva"Blue himlen blues" Asbra! Mycket djup, man ska lyssna på texterna, jag förstod hälften, ha ha ha.
Vi satt väl uppe till typ kl. 04.00. Filippa sov hos Amanda.

Detta shoppade vi:

Stövlar till Filippa
Company Friis väska till Filippa
Munkjacka  till Filippa
Mössa från Lyle and Scott till Filippa
CD Imperiet
CD Dirty Dancing

Shoppingdag med dotra..

Vaknade i morse kl.08.00, hade satt kl på ringning för Micke skulle upp för att jobba.Jag gick upp 8.30, för jag kunde ändå inte somna om. Han åkte vid 09.00. Nu väntar jag bara på att flickorna ska vakna så vi kn äka till Kista shoppincenter för att shoppa, det är Filippas enda hobby, ha ha ha, kostsam som f-n..ha ha ha.
Måste nog väcka dom för annars kommer vi aldrig iväg.. Skriver mer senare el. imorgon. Ikväll ska jag träffa Cicci och Lisa.B på Scandic Anglais kl. 18.00. Efteråt möter jag upp Micke . Hej så länge!

Fredagsmys

Det var ganska lugnt på jobbet..vi hann tom. fika.
Micke hade gått tidigare från sitt jobb, så han var redan i Bagis när jag kom hem, han och Filippa hade redan handlat till middagen och Fredagsmyset. Fast Filippa och Amanda hängde med sina kompisar hela kvällen.Jenny kom på visit och det var jättetrevligt. Vi tre delade på en flaska vin och tittade på Idol och lyssnade på Thåström via Youtube.Båda gillar Imperiet och så. Jag tycker 1 skiva av Imperiet är bra, men jag vet inte vad den heter.
Jenny åkte hem vid ca 23.00, vi var vakna 1 timme till , sen gick vi och lade oss, Fredagar är man alltid trött, jag orkar inte mer än till typ 00.00, ha ha ha.

Mammografi

I Torsdags  drog jag från jobbet redan kl. 15.00 då jag skulle åka till SÖS för mammografi. Ywonne var gullig och  följde med mig, ska erkänna att jag var lite nervös, för jag visste inte om det skulle göra ont el. så.
Jag hade tid kl.16.10, men så fort jag anmält mig till receptionen så var det min tur. Undersökningen tog inte mer än 10 min. Det gjorde inte alls ont, det klämdes bara till lite grann, hade hört att det skulle göra jätteont, men det var helt ok. Nu ska jag  bara vänta i 2 veckor för att få veta om jag har cancer el. inte...hoppas inte det...
Efter det åkte vi till Scandic Malmen, vi tog en öl i baren för restaurangen öppnade inte förren kl. 17.00. Filippa kom oxå dit. När vi hade sett menyn så ville vi inte ha ngt. av det, astråkig meny!, vi ville ha från barmenyn istället men det gick inte att få i restaurangen så då gick vi tillbaka till baren, och när vi frågade efter barmenyn så pekade personalen på väggen , vi fick jättedålig service, så vi tappade lusten, vi gick till vårat favorit kina hak, Bamboogarden på Åsögatan.
Där är det trevlig personal och färska råvaror. När vi nästan ätit upp dök Micke, Gilbert och Johan upp. Micke åt en hajfenssoppa och grabbarna drack öl och åt räkchips.Micke var gullig och betalade för mig och Filippa, tack älskling!
Vi åkte hem vid 20.30, Micke följde med hem till oss. Ywonne mötte upp Mariette. Tack Ywonne för att du följde med mig! Puss och kram!




Så här ser apparaten ut, man står upp och så tar dom 4 bilder, 2 på varje bröst.

Mickes inlägg

Ikväll har nattens moder besinnat sig , modersmjölken har slutat att rinna. Nattens drottning klär sig i den enda klädsel hon känner sig hemma i sin egen utrinnelse av sin egen själ som skänker henne dom känslor hon vill ha och känner. Endast dom känslorna kan hon påverka själv , ingen annan äger den platsen i det som kallas hjärta. För människor små som stora med hjärta och själ äger suveräniteten och bestämmanderätten över sig själva , ingen annnan. slutcitat: Mikael

Tisdag....

Hej alla! Idag har jag fortastt att sura, jag är tyvärr lite långsint, men sån är jag, så det är väl bara at köpa. Jag satt inte och åt lunch med mina arbetslunchkompisar för att jag var så sur, ha ha ha Kvällen blev i alla fall mycket trevlig då Micke bestämde sig för att komma hit till Bagis ... Vi åt resterna av thaisoppan som vi lagade i Söndags, den var lika god idag. Filippa var i stan med Amanda på rest, med hennes pappa. Nu ska vi inte göra mycket mera, ska ducsha snart och sen blir det bingen... Sov gott alla..Hoppas jag är på bättre humör imorgon..

Berlinmurens fall..9 November 1989..

Idag för 20 år sen föll Berlinmuren, om det är ngn. som tycker att det är intressangt.
Jag tycker det är roligare att min Darling fyller år...men han vill inte bli firad, så vi gör inte det...Vi vaknade upp tillsammans i morse i alla fall innan vi begav oss iväg till jobbet...
Dagen på jobbet har varit en riktig skitdag!! Astrött och då är jag inte mottaglig för konstiga diskussioner om vad min tonårsdotter gör och inte gör, så jag blev på jävligt dåligt humör , och det höll i sig hela dagen!!, är fortfarande irriterad, men jag kanske behöver sömn, så jag kan tänka klarare och inte ta så illa vid mig...
Väntar på att flickorna ska komma hem, Angelica ska sova här..
Det blir tidigt i sängen idag, så kanske jag vaknar upp på bättre humör imorgon, hoppas det...
Det enda possitiva var att min mobilräkning kom och den var på 485 kr, lite mer normalt än 1000 kr..Så Filippa lär inte få tillbaka detta nr. förrens abbonemanget gått ut...

Nu ska jag ducsha och sen glo på tv, det blir antingen fotbollsgalan el. Ullared..vad tycker ni?

Fars dag...

Så var helgen över...
Vi har haft en underbar Söndag...det är fars dag, så jag ringde far, han blev glad. Jenny, Filippa och jag åker ner till Molkom över Julen.
Micke har varit gullig och satt upp hatthyllan som rasade ner i fredags av ngn. konstig anledning....
Sen har han satt ihop mitt vitrinskåp och borrat upp det på väggen. Vi gick till Eva och Andreas och lånade deras borr, Tack för lånet! Vi åt resterna av min äppelpaj hemma hos dom.
Jag gjorde thaisoppa till middag, vi tog en tidig middag eftersom vi skulle fika hos Eva och Andreas kl.19.00.
Nyckelskåpet hade oxå rasat ner så den blev oxå uppsatt..
Min pappa tycker jag är en femminist men  dagen till ära har vi gjort traditionella saker i hemmet, jag har lagat mat och Micke har gjort killsaker, nog för att jag skulle kunna sätta ihop vitrinskåpet, så gör han det faktiskt snabbare, har insett nu att allt kankse inte måste vara så förbannat jämnställt, man kanske ska göra det man är bra på, ha ha ha.Nu kommer jag att få äta upp allt jag sagt innan om jämnstäldhet, men det bjuder jag på!
Fast Micke är bra på matlagning oxå, eftersom vi jobbar i samma branch.

Nu har vi sett sista avsnittet av "Ensam mamma söker" och jag visste vilka dom skulle välja, det som var otippat var att Madeleine inte valde ngn.!!Ha ha ha.
Men har man inte blivit kär så har man inte...
Nu snart är det kanske läggdax, ska bara plocka ur diskmaskinen och kanske sätta dit hyllorna i vitrinskåpet.
Puss och kram på er alla!
Imorgon Måndag och ny vecka....

  Grattis alla pappor på eran dag!! Det är inte lätt att vara far ibland men en otrolig glädje att få bli pappa och få villkorslös kärlek från ens barn...
Tack pappa för att du adopterade mig  och att jag fick komma till sverige, hade jag varit kvar i Korea hade mitt liv sett totalt annorlunda ut...
Vi ses till Jul..Puss och kram, älskar dig!

Slapparlördag...

Kära blogg...

Vaknade upp från gårdagens partajande...Inte alls så bakis som jag hade väntat mig..ha ha ha.
Skönt att må bra i alla fall. Har hunnit med mycket , städat, bytt sänglakan, slängt papper, slängt glas samt handlat lite...
En av mina favvofilmer är Dirty dancing med Patrick Swayze och Jennifer Grey. Det var nästan så man fick tårar i ögonen..
Amanda, Angelica och Filippa kom hem kl. 17.30 och åt gårdagens rester.
Jag gick bort till Centrum och mötte upp Micke..Sedan myste vi resaten av kvällen med vin och film. Vi såg Kocken med Kjell Bergkvist. Han är en riktig sadist...I filmen alltså. Vi hade sett den redan men man kan se den igen. Köpte båda filmerna för 99 kr, typ gratis.

Åh, vilken romantisk film....

  Kocken...


Angelica , Amanda , Matte och Micke. B  sov över i Filippas rum....Trångt värre, men det är ju deras problem. Men det gick bra.

Hemmafest med mina arbetskamrater...

Äntligen Fredag!!! Jipeeee....
Det var inte en lugn stund på jobbet, hade mycket att göra hela dagen.Om det är mycket beställningar på helgen, så är det mycket att förbereda innan. Allt gick smärtfritt.
Kl. 18.00 så kom det hem lite arbetskamrater från jobbet. Vi hade lite knytis, men jag bjöd på äppelpaj med vaniljsås, som jag bakade på Torsdagen, den blev jättegod!
Vi blev 12 st, Ali, jag, Marcos, Gazmir, Fernando, Jessica, Muzafera, Ammar, Tessan, Nico, Lisa och Maryneth.
Vi hade jättetrevligt, med bra musik och Singstar, fast alla gillar inte min schlager...ha ha ha.
Här kommer bilderna. Dom sista gick kl.00.15. Förra gången somnade Fernando på en parkbänk, men denna gång lyckades han hitta till tunnelbanan, ha ha ha. Bra jobbat Fernando!

 Ammar och Gazmir


 Maryneth och Ali

 Nico och Jess


 Muzafera och Fernando



Jess, jag och Gazmir

 Nico, Fernado och Jess dansar

 Tessan, Jessica, Maryneth och Lisa



Fernando och jag

Snart helg..

Det är redan Torsdag...
I Tisdags solade jag och Annicka efter jobbet, sedan åkte vi hit och lagade mat. Det blev pasta med fläskfile i Dijonsenapssås, smaksatt med dragon. Det var gott! Tänk vad man kan göra med lite rester...
Alltid mysigt att få sällskap till middagen, fast det bara är vardag.

Igår, Onsdag, gick jag redan 15.30 från jobbet för att åka till en av våra leverantörer, för att smaka på deras julerbjudande.Johan i Hallen heter dom. Där beställer vi allt kött. Deras lokal ligger i slakthusområdet vid Globen, jag gick lite fel, så det blev värsta omvägen!!, och det var kallt som F-n!!
Där träffade jag Micke, Johan , Gilbert och Nicklas från Scandic Foresta. Vi smakade på det mesta, öl och julmust bjöds det på oxå, samt glögg...Jag kunde tyvärr inte stanna så länge för filippa kallade på mig, hon ville hämta ut sin jacka innan kl.18.00, så jag drog vid 17.30. Men jag hann träffa Micke 1 timme i alla fall, bättre än inget alls...fast man vill ju träffas längre än så...men , men...
Filippa och jag hämtade ut jackanoch sen gick vi och handlade lite mat.
Tove kom kl. 19.00 och Jenny var sen som vanligt, hon kom 19.30. Vi åt tillsammmans och sen tittade vi på "Bonde söker fru" Detta brukar vi göra dom flesta Onsdagar.
Jenny ville kinesa, men jag sa att då får hon sova i soffan, det finns bara 1 person som får sova med mig i min säng...och det är INTE hon, ha ha ha..Förlåt syrran, men du får alltid sova i soffan el. i Filippas rum.

Idag, så var jag väldigt trött, känns som en förkylning är på G..hoppas den inte bryter ut..det var pissväder, regn och blåst, men jag var ändå tvungen att åka till bolaget för att handla lite. Imorgon får jag lite gäster på besök, vi blir typ 13 st. Det ska bli trevligt!
Efter maten bakade jag en äppelpaj! Gräddar den imorgon, då blir den godast.
Jätteskönt att det är Fredag imorgon!! Jipeeeee!
Tyvärr träffar jag inte Micke förrens på lördag, då han kommer hem från sitt lantställe, ligger utanför Dalarö..Men det är bra att man får längta. Håller ni inte med?
Nu regnar det igen...
Ska ta en dusch nu, innan "mammas pojkar" börjar, ännu ett dejtingprogram...Sen ska jag sova....zzzzzzzzz...
Sov gott alla, puss och kram

Vardag igen...

Så var det Måndag igen, satan vad helgen går fort!!, den kommer lika fort som den är över...ha ha ha.
Micke och jag hade sällskap en bit på vägen, han ska till Ropsten och jag ska till Bergshammra.
Det var aslugnt på jobbet, så det var skönt, var lite trött i morse..
Sitter nu och väntar på att Filippa och Angelica ska komma hem, Angelica ska sova här inatt.Tänkte åka till bolaget idag, men jag orkade inte....tar nog det imorgon...Gud vad jag känner mig frusen, kanske jag skulle ta ett bad? Ja, det ska jag nog göra!!
Tjing Tjing..skriver mer imorgon...
kram

En annan värld....

Idag har det varit en inressangt dag, jag och Micke åkte till hans styvmor på Gärdet, vi hjälpte henne med att bära upp saker på vinden och gå ut med hennes väninnas hundar, jättesöta, Smulan och Cookie.Typ blandrashundar.
Vi åt lunch där, en massa skaldjur och sånt, efter det tog vi en drink på Scandic Anglais, sen Taxi hem till Bagis... Har äntligen hunnit blogga , låg flera dagar efter. he he he. Men nu ska jag laga mat, skulle tvättat kl. 16, men missade tiden, nu får jag vänta till tisdag, kl. 19, men men, thats life...

Bye, hörs en annan dag...puss

Låt den rätte komma in...

Idag Lördag var Annicka en ängel som skjussademina grejer från min fest till Järva krog, det var ju en viss person som skulle hjälpt mig, men han bangade ju..trots att han lovat mig, sånt gillar inte jag..Hra man lovat så har man väl det? eller? Tack snälla Annicka för att du hjälpte mig! Vad skulle jag göra utan dig? Dig kan jag alltid lita på!!Älskar dig! Puss!
Mötte Filippa i stan för att vi skulle köpa ett par skor som hon skulle ha på festen på lördagskvällen, i Fryshuset, Club Glamour..
Vad jag inte visste var att det var 15 års gräns, det var asmycket folk och Filippa sålde sin biljett för att komma hem till slut, med Socialtjänsten!!!då var kl.23.00 ca. Men jag var hela tiden beredd att åka dit och hämta henne. Matildas mamma skulle hämtat kl. 02.00 men jag tyckte det var för sent, så det var bra att hon kom hem  den tiden.Socuialtjänsten skjussade hem Matilda och Elin oxå. Amanda kom visst in för hon hade VIP bIljett
. Filippa var smart att sälja sin biljett för 140 kr, själv hade hon bara gett 80 kr. Bra affärskvinna!! Det gillar vi!
Jag och Micke tog en lugn hemmakväll , vi hyrde film, Låt den rätte komma in, den var bra! Ger 3 solar av 5 , Klart sevärd, lite låmgsam bara. Vi köpte pizza oxå och delade en flaska vin...Mysigt, ingen av oss hade lust att gå ut, eftersom vi var ute i Fredags.



Flickan som lekte med elden..

Äntligen Fredag!!
Ali släppte mig redan kl. 14.30, så jag åkte hem och vilade mig en stund och hann till och med ducsha. Monica ringde 16.40, för att säga att vi skulle hinna med bion som vi bokat 18.15, Flickan som lekte med elden, efter Stig Larssons trilogi, Millenium.
Vi hade sett första, Män som hatar kvinnor. Lisa kom till Biografen och så köpte vi popcorn.
Filmen var asbra!! Bättre än den första!Nu hände det lite mer!den får 5 solar av 5 ! Absolut sevärd!
Efter bion åkte Monica hem, jag och Lisa gick till MC Donalds på segelgatan för att möta upp Micke, Johan och Gilbert.Lisa stannade inte så länge. Sen drog vi till Scandic Sergel Plaza för att ta oss en öl. Micke bjöd på Mousserande, 2 flaskor. Malin, Gilberts flickvän dök oxå upp, hon jobbar oxå på Foresta.
Nu ska vi bara hitta en flickvän till Johan, helst som heter Malin, för det är ju så otroligt snyggt namn...ha ha ha.Malin och Gilbert åkte hem först, sen åmte jag och micke hem till mig, Johan drog vidare till El a mir..tor jag att det hette.
Vi tog Taxi...vem orkar åka kommunalt?..Inte vi i alla fall..ha ha ha






Torsdagsmys...

Kära blogg..
Nu ligger jag efter igen med bloggandet.
Filippa åkte på kryssning med Elin, eftersom det fortfarande är lov, jag åkte hem och sen kom Micke på visit, vi hade Torsdagsmys och drack vin och patatde hela kvällen.Duktiga som vi är gick vi och lade oss i tid..det är ju trots allt jobbdag på fredag.
Det har kännts mycket att göra på jobbet, trots höstlovet, undrar varför man ständigt är trött, måste var mörkret.

skriver mer sen...bye..

RSS 2.0