84% Lucky day..

Så säger i alla fall FB...
Om man nu ska tro på alla dessa quizar, men det kändes som en lucky day..det har gått bra på jobbet, och sen åkte jag och träffade Micke på hans jobb, nu har det gått en vecka sen vi träffades, jag blir lite frustrerad, men det är som det är, han jobbar mycket. Jag är i alla fall alltid välkommen dit, så jag åker nog dit fler ggr.
Jag var där mellan 17.45 - 19.15 ca, sen åkte jag till Centralstation för att hämat Filippa och Elin som kom hem från Örebro, dom skulle kommit imorgon, men dom kanske hade hemlängtan...
Man får ta vara på den tiden man får tillsammans. Å andra sidan var han ju hos mig sen förra Lördagen-Tisdags kväll  i förra veckan.

Så nu är jag trött, ska lägga mig nu med ett leende på läpparna..puss och kram

Tant..suck...

Kära blogg!

Jag som trodde jag var 30 fortfarande, men när man kommer hem och öppnar posten för att se att man är inkallad på sös för mamografi, då inser man bittert att man inte alls är 30 år...
Jag som hade börjat komma över min åldersnoja, men den påmindes sig jävligt fort, när man fick detta i handen, ja, så jag är nog tant ändå, vare sig jag vill el. inte...ha ha ha . Det är väl bara att gilla läget, precis som med allt annat som man inte gillar.

Men ikväll har jag haft en trevlig kväll med Annicka, vi gick och solade i solarium, sen åkte vi till hennes mor och vattnade blommorna, sen vidare till Björkhagen för att äta lite pizza, sen fick jag skjuss hem, Tack darling för ikväll och för skjussen. Love you!
Har nyss tittat klart på Färjan 3 , det var sista avsnittet.
Nu ska jag sova, jag är alltid trött på Måndagar...
Bye, sov gott alla! Puss



Färjan är en realityserie där man får följa besättningen på Viking Lines Cinderella
och dess passagerare, inte alls en bra serie men har man inget annat att glo på, så why not...Den båten har man åkt ngr. gånger..men det är inte kul att åka så ofta, högst 1 gång/ år..så kul är det Inte!

"Ensam mamma söker"

Guuud, vad jag är flitig!! Detta är mitt 3e inlägg bara idag, och jag har nyss tittat på dejtingprogrammet, ensam mamma söker...
Vet inte varför jag tycker det är så kul med dejtingprogram , men jag är väl lite av en romantiker som blir glad när människor finner kärleken och så. Visst är det underbart?
Kollar även på bonde söker fru och dagens man, även detta dejtingprogram.
Mammorna heter Helena, 37 år, Ulrika 34 år och Madeleine 32 år.
Alla mammaorna är fina, bara att jag stör mig på Ulrikas illblåa ögonskugga, vi lever faktiskt på 2000 talet, INTE 1980 talet! Så Ulrika, bort med din ögonskugga tack.
Ulrika tycker jag ska välja Lasse el. Johan.
Madeleine ska välja , shit, nu kommer jag inte ihåg vad han heter..
Helena ska välja Christian.

själv skulle jag ALDRIG vara med i sån typ av program , fast å andra sidan så har ingen frågat mig, ha ha ha...än.
Men jag behöver som sagt inte leta efter kärleken...

Nu ska jag nana kudden, för jag är trött, en ny vecka väntar och man får se vad den inbringar.
Puss och Kram alla..

Helena , hmmm, Madeleine, hmmm, hmmm, och Ulrika.

Slappardag...

Idag har jag inte gjort särkilt mycket nytta, kom ca 13.30 från Annicka, vi hade en mysig frukost, vi som sov över, jag Camilla och Kjelle.
Jag och Camilla var först upp och diskade och röjde undan, samt fixade frukost.
När jag kom hem dushade  jag och tittade på en film, åt lite lunch. Efter det tog jag en liten powernap på en timme, vaknade och ringde Micke. Bloggade lite, handlat mat, tagit hand om tvätten , samt rensat en massa papper.Ja, och nu är det Söndag kväll, väntar på "ensam mamma söker" som börjar kl.20.00.

Själv behöver jag inte söka efter kärleken, inte för att jag har gjort det, jag hade bestämt mig för att vara ensam efter Stefans och mitt uppbrott den 2 April i år.Jag behövde nämligen ha tid att tänka på  vad jag skulle göra av mitt liv, samtidigt som mitt förflutna hade hunnit ikapp mig, och min 40-års kris kom samtidigt. Ja det var inte lätt...
Men vem har sagt att livet är lätt?
Jag trodde aldrig att jag skulle bli kär så fort, men varför hålla igen sina känslor när man har träffat en man som har tagit en med storm? Heter det så?Ja, ni förstår vad jag menar...
Kärleken finns där , när du minst anar det...Eller hur?

Tjejmiddag!!!

Tjejmiddan hos Annicka var supertrevlig!!
Annicka hade fixat egen kock (Kjelle) och en trubadur, Dennis. Dennis är granne och Kjelle är hennes ex. svåger, han är inte kock till yrket men han gjorde en jättegod 3-rätters! Jag blev så mätt att jag inte kunde dricka så mycket efteråt. Därför är jag inte bakis idag...kanske skönt , men jag har varit rastlös och uttråkad, undra vilket som är värst?....he he he..
Vi höll på från kl. 18-04.30, fast jag la mig en timme innan dom andra, jag fick låna Angelicas rum, Tack Angelica och Tack Darling, för en underbar tjejkväll!! Love you!
Här kommer bilderna!!

Anette och Marie ville ej vara med på bild...

 "kocken" ..

 En toast med räkor, svamp, vitlök

Ser gott ut va?, det var asgott!

 Värdinnan Annicka

 Trubaduren Dennis

 Marianne

 Camilla in action...

 Monica och Kjelle

Gite anfaller Kjelle...ha ha ha

Laddar inför tjejmiddagen..

Dagen har varit bra, har fått jättemycket gjort, städat, tvättat, pantat flaskor, slängt glas och tidningar, handlat mat och vilat, nu laddar jag inför tjejmiddagen hos Annicka, först ska jag träffa Monica innan, hon bor oxå i Kärrtorp.
Såg filmen Grease med Olivia Newton John och John Travolta, asbra film, den kan jag se hur många ggr . som helst och bra musik!
Nu lyssnar jag på Lena PH, inte fel det heller, lite festmusik...


  Från Filmen Grease


Barnledig och Idol

Så var det äntligen Fredag, såååå sköööönt, det har varit mycket på jobbet och mycket känslostormar som dykt upp i början av veckan.
Filippa och Elin har åkt till Örebro till hennes pappa, alltså Filippas, för nu har dom höstlov.
Det är inte likt mig att sitta här alldeles alena på en Fredag!! Är jag sjuk? Nej, bara kanske blivit lugnare inte upjagad hela tiden. Skönt faktiskt. Tänkte tvätta, men jag har skjutit upp det till imorgon f.m. Nu ska jag bara slappa och titta på Idol.
Flickorna kommer hem på Onsdag och sen på Torsdag åker dom på kryssning, så jag kommer inte att se min lilla tös på ett tag, lilla och lilla, hon är ganska stor nu.
Både skönt men skrämmande när barnen nu mer upp i åldern, så kommer ju så klart andra problem.


 Årets Idoler 2009


 Juryn, Anders Bagge, Laila Bagge och Andreas Carlsson

Fjällis...

Så har då äntligen Filippa fått sin älskade Fjällis jacka...Tack Micke, du har gjort Filippa till världens lyckligaste!Vi hämtade den i Brommaplan idag vid 17 rycket, dom som säljde den bor på Ekerö, så det var juste av dom att komma till Brommaplan, mitt i rusningstrafiken och allt.
Förra veckan bröt Filippa ihop för att alla jackor var sålda på blocket, men denna vecka är en lyckodag för henne.Vilken tur! Vi fick den 2200 kr, i affären kostar den 5000 kr.Behöver bara kemtvättas, kostar typ 300 kr.

Igår var det Onsdag och Tove och jenny kom på middag, och sen tittade vi på "Bonde söker fru" fast Jenny somnade innan ens  tv programmet börjat, ha ha ha, som vanligt...sov i fåtöljen till kl.22, då jag sparka på henne, sen la hon sig i bingen istället. Tove och jag såg ngt. dejting program på tv4+ med Carolina Gynning.
Idag Torsdag , så då ska jag och Filipap titta på  "Mammas pojkar" oxå detta ett dejtingprogram.
Det är underhållande att titta på såna här program.
Imorgon Fredag, ska bli såååå sköönt, det har varit mycket på jobbet och mycket känslor...

Shopping...

Vet ni en av sakerna som jag gillar som f-n ? Filippa gillar oxå att shoppa, så ngt. har vi gemensamt, ha ha ha, annars vill hon inte vara med mig.Men det är väl så i tonåren.Vem vill vara med morsan?
Kanske lite ytligt men jag älskar att shoppa!! Synd bara att man inte har så mycket att shoppa för, idag har jag nog bara bränt 3000 kr..
Filippa och jag åkte in kl.11.00 till city. Det tar på krafterna att shoppa faktiskt.Vi var hemma kl.16.30. Men kul var det!
Vi tog en lunchpaus vid typ kl.5.00 i Gallerian, hysteriskt med folk var det, jag åt en räkmacka och Filippa en Focaccia.
Detta har vi shoppat:
Jeans till mig
Jeanstights till Filippa
Top till Filippa
Linne till mig
skor till mig
kofta till mig
2 badlakan till hemmet
stor stekapanna till hemmet
4 örngott och ett lakan till hemmet
cd Sarah Down Finer till oss båda

Lyssnar på den nu, asbra!!

Senare ikväll ska jag in till stan och träffa killana från Foresta och dricka öl..skriver mer imorgon, puss

Bröllopsfotografen

Äntligen Fredag!! , som jag längtat hela veckan..ha ha ha
Vi har haft ganska bra med att göra på jobbet, så det var skönt att ta helg nu.
Jag åkte in till stan för att träffa Filippa och Lisa.
Vi hämtade ut biobiljetterna först, sen gick vi och åt på Scandic Anglais, som ligger vid Stureplan. Vi får nu bara tyvärr 25% rabatt på mat och dryck, förut fick vi 50% , men men alltid någe.Jag åt en Bookmakertoast, Filippa en hamburgare och Lisa en Räkmacka. Efter maten drack vi våra favvodrinkar. Margarita och Strawberrydaquirie.
Filippa åkte hem till sina kompisar efter maten, medans jag och Lisa gick och såg Bröllopsfotografen , en film av Ulf Malmros. Den var rolig och absolut sevärd! Den får 3 solar av mig. Handlar om  killen som kommer från Molkom och åker till Stockholm för att bli känd fotograf. Utan Kjell Bergkvist hade filmen inte varit lika rolig, han är skön faktiskt.

På väg hem fick jag plocka upp Filippa i Kärrtorp, hon skulle sovit hos Angelica, men ändrade sig tydligen...
Tack Lisa och Filippa för en trevlig kväll.Puss och kram, nu ska jag sova, kl. är 00.53

  Scandic Anglais, känns lite lyxigare än dom andra Scandic hotellen, men kanske för att det ligger på Stureplan, inredningen är assnygg.


  Vi såg filmen på Saga som ligger på Kungsgatan.


"Mammas pojkar"

Godkväll...
Är det ngn. som sett detta dejtingprogram?
Det är helt sanslöst för det handlar om 3 män som ska träffa en tjej men deras mamma måste godkänna henne.
Jag hade verkligen inte tänkt följa detta program , men nu är man fast, för man vill se hur det går. Så jag , Annicka ,  Filippa och Angelica såg detta hemska program.
Innan hade vi ätit här tillsammans och jag och Annicka solade i Kärrtorp. Jättemysigt att äta tillsammans, det är ju trist att äta själv.
Programmet går på tv4, Torsdagar.

Imorgon är det Fredag och det ska bli så himla skönt.
Nu är jag trött för hjag har haft ont i huvudet hela dagen, så nu ska jag sova.
Skriver mer imorgon, sov gott alla..puss och kram.

  Här är mammorna med deras pojkar...Fortsättning följer...

Tove och Peter på middag

Ho ho..

Redan Onsdag, Guuud vad veckan bara springer iväg...Snart är det helg igen.
Ikväll spelar Sverige mot Albanien på Råsunda och jag kunde varit där!! Men jag fick veta det typ samma dag, idag alltså och förresten hade jag bjudit Tove och Peter på middag.
Idag bjöd jag på Vegetarisk lasagne, med spenat och fetaost, det blev väldigt gott. Det räckte till Toves matlåda oxå.

Filippa har varit i upplösningstillstånd idag för att hon inte fick tag i den där Fjällräven jackan på blocket som redan var såld...Hela hennes liv var förstört och hon grät så mascaran rann ner i ögonen...ja. det är inte lätt att vara 13 år och tycka att livet är icke värt att leva för en jackas skull....Konstigt, för jag känner inte alls igen mig när jag var 13 år...jag var lugn och fin då...fsat jag tog igen det när jag flyttade hit till Stockholm 1988, ha ha ha..

Eftersom det är Onsdag så såg vi på "Bonde söker fru" och nu var det speeddatingdax..Gräns på den där Roger...pinsam tystnad....Vi satt alla tre och asgarvade och led verkligen med tjejerna som dejtade honom.

Nä nu är kl. mycket så nu är det dax att hoppa i säng..Godnatt och sov gott alla.

   Årets bönder 2009...

Uppdatering...

Hej alla kära trogna läsare ...det är inte många, men trogna som få! Tack...

Jag har fått lite gliringar på att jag inte uppdaterar min blogg så ofta, och jag håller verkligen med! Jag ska bli duktigare! Jag lovar!

Idag har jag och Annicka solat solarium i Kärrtorps centrum, därefter åkte vi hem till mig, och lagade Spaghetti carbonara...muuuums..våra flickor var redan på plats.
Det är så mysigt att äta tillsammans på en vardag oxå, det behöver ju inte vara fest jämt när man ses. Eller hur?

På jobbet var det som vanligt, och Ammar fyllde 34 år idag, så vi tog en fika för honom, det är viktigt att komma ihåg sina kära kollegers födelsedag tycker jag, men det kanske är en kvinnlig grej...männen är nog måttligt intresserade av sånt...men ni är bra på andra saker!!
Män och kvinnor är  trots allt bra på olika saker och vi tycker att olika saker är viktiga.Det är nog bara att konstatera, inget att lägga så stor vikt av det hela.

Nu ska jag facebooka lite..skriver mer imorgon.Jag har nästan blivit beroende av FB, inte bra...suck.Men ngn. last ska man ha tycker jag, jag varken röker el. dricker...ja, det sistnämda var nog lite att försköna mig hela, jag dricker ,men med måtta...ha ha ha

Puss och kram, sov gott alla!

SlapparSöndag

Kära blogg...

Jag har varit dålig på att skriva...idag har jag inte gjort ngt. vettigt alls...bara lallat runt i min velordräkt och haft det bra...Filippa har oxå varit hemma och vi har haft en mor och dotterdag, det behövs ibland, då vi knappt ses...
Jag var tvungen att cykla iväg för att handla, det är typ det enda jag gjort...ja, lagat mat oxå, idag blev det hemmagjord köttfärspizza.Jag försöker att lugna ner mig och inte alltid vara på språng, bara försöka landa och hinna tänka, rusar man bara iväg så hinner man aldrig tänka...
Nästa helg är fullbokad igen, ha ha ha, detta var först helgen som jag inte hade bokat ngt. Jag tog en spontan after work på Göken i fredags ...efter det drog jag vidare till Scandic Continental...

Nu har nästan alla docusåpor börjat, fattas bara lets dance...he he he...

skriver snart igen, puss

Tjejmiddag både fredag och lördag!

Kära blogg...(ironi)

Jag har haft en super helg , helt galet, från fredag kväll till söndag kväll! Fullt ös !! Så nu är jag ganska trött...
I fredags var det tjejmiddag hemma hos Annicka i Kärrtorp, där bafann sig även Monica, Gite och Camilla, och alla är vi 40 + , ha ha ha. Jag är dock yngst...vill bara påpeka detta....
Vi blev bjudna på entrecote och potatisgratäng, muuums...vin och öl..behöver jag säga mer? Lite dans i vardagsrummet oxå...älskar att ha hög musik och släppa loss!. Vilken tur att vi inte var hemma hos mig...he he he. Tack darling för en underbar kväll...puss!
Jag lämnade dock tjejgänget vid 22.00 och drog in till stan för att träffa Foresta grabbarna...Dom var på ett hak där medelåldern var typ 25, men vad gör väl det när man inte är mer än 30?....

På lördagen var jag lite halvt bakis och supertrött...så jag tog en siesta innan jag skulle vidare på nästa tjejmiddag..hade tänkt städa men det fanns dock inga  krafter kvar för denna övning...Tog en skön dusch kl.15.00 för att sedan bege mig hem till Lisa i Sumpan, där bjöd hon på Margaritas...våran favvodrink!! Sluuurp..
Sen fick vi väldigt bråttom till pendeln, så vi fick springa för att hinna, och det gjorde vi!!
I jakobsberg mötte vi upp Tessan och Muzze för att åka vidare hem till Jessica, hon flyttade till sitt radhus i sommras..Jättefint kök med en köksö!! Jag är inte alls avundsjuk....(ironi) Men jätteglad för henns skull, hon hade kastat ut man och barn och vi hade en super trevlig kväll med sällskapspel och sing star! Tack Jessica för att  vi fick komma! Puss
Nästa gång är vi hos mig..bara för att reta grannen, ha ha ha
Vid typ 22.00 så lättade vi därifrån, så att jag och Lisa hann med 22.28 pendeln in mot stan.Hon hoppade av i Sumpan och jag åkte vidare ....

Tyvärr inga bilder från middagarna för kameran var helt död..suck..typiskt mig att inte kolla.


Hösten är här....

Hej alla...

Nu är hösten här som ni alla märker, kallare och mörkare. Det fina är alla fina röda och gula löv som snart kommer att falla ner på marken. Men det är lite trögt att gå upp på morgonen nu.Eller hur?
Men November är klart värsta månaden...jag hatar den månaden...Och jag är nog inte ensam...
Man får göra det bästa av den mörka tiden nu, med många tjejmiddagar och fester , bio , ja allmänt mys helt enkelt.
Imorgon väntar tjejmiddag hos Annicka, och på lördga tjejmiddag hos Jessica.
Det ska bli jätteroligt!

 Underbar bild va?...

RSS 2.0