Dagen efter..

Igår var vår utegång ingen höjdare...sällskapet var det absolut inget fel på! Vi började hemma hos Tina för en fördrink, jag Monica och Tinas kompis Eva.Sedan tog vi tuben in till stan, för vi hade bokat bord på Engelen 20.15. Monicas kompis Ywonne och dennes kompis Laila dök upp strax efter 20.00. Tina och Eva åt hamburgaren och vi andra planksteken, den var god, fast köttbiten kunde varit större, ha ha ha, jag var ju ashungrig ju...
Vi har varit på Engelen förut och då har det varit blandad åldersgrupp men denna kväll var det typ 55+, ha ha ha.
Vi tog en drink efter middagen och sen drog vi till Golden Hits, där det så klart var aslååång kö, då var kl. 23.00- Jag och Monica pallade till kl. 23.20, sen gav vi upp, ska nämnas att det är typ -11 grader ute och vi skulle lätt fått stå i en timme i kön, vi tappade lusten. Nästa gång får vi åka in tidigare till GH så vi slipper denna förbannade kö. Har ni tänkt på en sak, det är bara i Sverige som det är kösystem utanför krogar. Why?
När Monica och jag satt på tuben hem så ringde Tina och då hade hon och Eva oxå gett upp, ha ha ha. Så slutade våran partykväll, lite snöpligt.
Jag åkte till Skarpnäck för att möta upp Micke som varit på fest där, sen åkte vi hem. Det var full rulle hemma, Filippa hade 4 kompisar sovandes hos oss. Jag hade städat så fint och vad möter mig när jag kommer hem? Jo , det såg ut som en bomb hade fallit ner! Hur kan man stöka ner så? Ja , ja vi gick och lade oss, då var kl.01.30.


Idag Söndag har vi bara softat, Micke var gullig och gick och köpte frukost till alla barnen och oss, värsta brunchen blev det: Nudlar, ägg, bake of bröd, olika pålägg, jos, oboy, te ,grönsaker m.m. Det satt fint i alla fall. Mellan kl. 13-16 tvättade vi.
Vi såg reprisen av finalen av Robinsson, eftersom vi missade den igår .
Till middag åt vi pepparstek med bea, vitlökssmör och pommes, utsökt gott vill jag lova!! Köttet var perfekt!! Kanske inte så konstigt, Micke kan ju laga mat! Han lagar på helger och jag på vardagar. Tvättar gör vi tillsammans och städningen oxå. Handlar gör vi nog lika mycket.
Det ska ju vara jämnlikt, eller hur? ha ha ha.
Ikväll blir det nog tidigt, det kostar att ligga på topp med sena nätter för man är ju trots allt 40+, ha ha ha.

 


Engelen med tjejgänget..

Dagen började bra, Tina sms och sa att hon inte skulle gympa kl. 8.90, så jag somnade om, hade i och för sig inte tänkt gympa på morgonen för på helger vill jag inte ställa väckarklockan. Tove väckte mig vid 10.30 för jag skulle väckt henne tidigt men hon vaknade före mig, ha ha ha. Annicka ringde och så kom hon hit och vi åt frukost tillsammans alla tre. Jättemysigt..Micke åkte redan i morse till sitt lilla arbete.Nu har han jobbat 12 dar i sträck, tur att han är ledig imorgon i alla fall.Efter frukosten åkte Tove hem och jag och Annicka åkte till Kärrtorp för att sola solarium. Detta är 3e gången jag solar , gjorde det i igår oxå faktiskt, det är skönt, man känner sig lite fräschare då och nu är det så satans kallt!! Jag tog en powerwalk hem till Bagis efter solningen. Solen sken faktiskt för en gångs skull! Därför passade jag på. När jag kom hem städade jag, det såg hemskt ut här. Nu ska jag vila en stund för kl. 18.00 ska jag och Monica hem till Tina på fördrink, innan vi ska åka in till Engelen kl. 20.15 då vi bokat bord. Vi blir totalt 7 tjejer . Det ska bli supertrevligt!! Det var ett tag sen vi hade tjejkväll. Micke får stanna hemma, han är bjuden hem till Gilbert men jag tror han är för trött..
Skriver mer imorgon!!
Ha det!

Veckan som gick..

Hej alla!!
Sorry att jag har varit dålig på att uppdatera  min blogg, men jag är ganska trött under veckan.
I Måndags började jag äntligen att gympa med Tina, Monicas  kompis, man får mer vilja om man går tillsammans tycker jag, det är roligare oxå!! Hon var sjuk förra veckan så då var jag slö och inte gick dit. Men vilken skillnad nu när man väl kommit igång, man mår fysiskt och psykiskt bättre, meeen så jobbigt det var!! På tisdag kväll kom träningsvärken, jag har ju inte tränat på 6 mån!! Asskönt var det i alla fall.
På Tisdag ville jag sola men Annicka kunde inte, så då gick jag själv, vi solar i Kärrtorp. Micke var gullig och följde med mig.
Onsdag gjorde vi inget särskillt.
På Torsdag var Micke tvungen att jobba långpanna, jag gick och gympademed Tina kl. 19.00. Det var jobbigt enna gång oxå, ha ha ha, det kommer att ta ngr. veckor innan jag är inne i det och kan alla mooves..inte lätt att få till alla armar och ben i takt till musiken.Vi gympar i Skarpnäck med Friskis och Svettis.
Så kom äntligen Fredagen, Filippa såg jag inte till ngt. på hela kvällen, hon och Angelica sov hos sin kompis Mattias. Tove kom på middag, hon kunde inte äta Biff Rydberg men hon fick andra tillbehör.Resten av kvällen var det Lets Dance och film som gällde. Micke gick och lade sig vid 23.00, han ska upp och jobba på Lördagen( idag).Stackare.Tove och jag tittade på film till ca 01.00. Jag var ovanligt pigg för att vara en Fredag. Tove sov i Filippas rum.

 Denna bild är inte från våran gympa.

Chutney bar och matsal

Hej alla mina trogna bloggläsare!! , ha ha ha
Stackars Micke fick åka till sitt lilla arbete kl. 7 i morse. Själv somnade jag om till kl. 9, såå skönt att få sovmorgon. Man uppskattar verkligen helger när man jobbar hela veckan, man har ngt . att se fram emot.Jag softade med Lets dance imorse till typ kl. 13.00, sen dushade jag och gick till Ica. När jag kom hem stekte jag alla pannkisar till mina skaldjurscrepes jag skulle ha på kvällen.
Kl.15.45 begav jag mig in till Söder för att fika med Tove. Vi valde ett fik nära Jenny ifall hon skulle vilja fika med oss. Hon bor ju i närheten. Detta ställe heter Chutney bar och matsal, ligger på Katarina bangatan, ett mysigt ställe med vegetarisk inriktning. Efter det gick vi hem till Jenny, hon hade tvättstugan. Jag var tvungen att åka hem vid 18 för jag skulle få min darling på middag, dvs. Annicka.
Filippa , Angelica, Elin och Amanda ska sova här men dom åt hos Amanda. Jag lagade Annickas Favvorätt, skaldjurscrepes, det var muuuuums...
Nu har min darling åkt hem, och flickorna kommer hem vid ca. 23.00, senast! Micke jobbar till sent och ska upp tidigt imorgon för att jobba så han sover kvar på hotellet. Om inte flickorna skulle sovit här så skulle jag åkt dit...

  Mysigt va?...

Snabba Cash

Ååååååå såååå skööööönt att det är Fredag !!
Dagen förflöt bra och den gick hyffsat fort. Jag , Filippa och Micke hade bestämt oss för att gå på bio tillsammans, första gången vi gör det faktiskt, himla trevligt!!
Vi såg Snabba Cash på biografen Scandia som ligger på Drottninggatan. Eftersom vi är väldigt trötta på kvällarna så valde vi en tidig föreställning. Redan 17.45.
Filmen är efter boken med samma namn av Jens Lapidus. Handlar om JW som är en stekare på Stureplan som hamnar i den undre världen. JW spelas av Joel Kinnaman, detta är hans genombrott.
Jättebra film, väntar på fortsättningen bara !! Filmen får 4 solar av 5 . Se den, absolut värd 105 kr!!
Efter bion gick vi på en kina rest. som heter Chopsticks som ligger på Sergelaraden. Asgod mat!!
Nu är det snart läggdax.
Puss och kram , ses imorgon!! Sov gott alla!



Bakis dag med Bowling...

Idag , Söndag var jag duktigt trött efter gårdagens partaj. Vaknade runt 11, man sover inte så bra tycker jag efter en sen kväll med alkohol.
Vi lyckades ändå aktivera oss på em. med lite bowling vid Mariatorget. Johan, Gilbert, jag, Micke , Filippa, Angelica och Johans kompis Micke. Vi hade en trevlig stund. Sedan åkte flickorna till Farsta, vi andra tog en öl på en närliggande pub. Jag drack te för jag kan inte dricka dagen efter....
Sen åkte vi hem, vi behövde handla inför veckan och jag var ashungrig, vi åt inte förren kl. 19.30. Filippa åt kl. 21.00 när hon kom hem.
Sen var det natti natti vid ca. 22.30....zzzzzz....

Tommys 50 -års skiva

Löööördag!!
Och sovmorgon! Såååå skööööönt att få sova lääänge, vi vaknade kl. 10.30...Sedan åkte jag, Jenny och Micke till stan, jag för att köpa present till Tommy , Jenny åkte hem och Micke åkte till sitt jobb.Jag köpte present kort på Forex till Tommy för han ska få resecheckar  av ngr. andra.
När jag kom hem var jag tvungen att ta en powernap på 50 min, annars hade jag aldrig orkat att festa till kl. 01.00, ha ha ha.
Festen började redan kl.16.00 i deras lokal på Byälvsvägen. Ca . 40 personer, bål och tilltugg tills alla kom , sen en god kycklinggryta med ris och bulghur, sallad och bröd,Vin öl, bayeles  till kaffet och tårtan.
Ngr. av gästerna , bla. jag fick spexa lite under middagen, så hade vi allsång oxå. En väldigt trevlig fest med trevliga människor och dans! Jag älskar att dansa! Vid 22.00 fick vi inte vara i lokalen längre så då gick vi hem till deras lägenhet och fortsatte att festa!Inte alla men dom flesta.Micke kom lagom till vi skulle till lyan, då hade han jobbat sen kl. 13.00.
Framåt 01.00 rullade  vi hemåt...
Filippa hade Amanda och Angelica sovandes , så jag och Micke sov i Filippas rum.

Sammanfattning av förra veckan

Tisdag
Fortfarande trött, men det var tur att det var lugnt på jobbet.
På kvällen gick jag och Micke över till Eva och Tommy för att fika, Dom ska ju ha fest på Lördag så det var bra att dom fick träffa varandra innan, på en fest hinner man inte prata grundligt med alla.

Onsdag
Jobbet förflöt som vanligt.
Lisa följde med mig till Bagis för en filmkväll. Vi hyrde en film som hette Obsessed, typisk amerikansk film, ganska förutsägbar men ok att se.
Filippa tvättade i tvättstugan, men hon fick lite hjälp.Micke ville inte se våran film som vi hyrt så han somnade tidigt. Lisa åkte hem vid 21.30. Vi hade en mysig kväll.

Torsdag
Micke jobbade kväll så jag gick upp till Eva och Tommy för jag hade 2 rullar pappersduk som jag skulle ge dom till deras fest.
Jag var ganska trött men det var skönta att röra på sig, vi drack te och drack alkoläsk....
Det är alltid så trevligt att umgås med dom, vi skrattar mycket och babblar i ett!

Fredag
Såååå sköööönt att det är Fredag!!
Var ruskigt trött efter första veckan efter långledighet
Jenny kom på kvällen och vi räkfrossade och sen var det Lets dance för resten av kvällen.Amanda ocg Angelica sov över.
Jenny kinesade över och vi kom inte i säng förren vid typ 00.00, då var man duktigt trött...

Första dagen efter 18 dar ledighet

Det gick oväntat bra att  stiga upp kl. 06.00 när man är van att stiga upp mellan 8-11, ha ha ha. Det har jag ju gjort det senaste 18 dagarna. dagen förflöt ganska bra ända tills efter kl.12, då min huvudvärk anlände, och den blev bara värre oh värre, och nu var jag riktigt trött, men det vara bara att härda ut till kl. 16.00.Till slut var kl.16.00 så jag fick gå hem. Sååååå skönt, men huvudvärken försvann först senare på kvällen. Kändes lite bättre efter duschen. Jag  skulle egentligen gympat med Tina, Monicas kompis i Skarpnäck idag men jag skulle aldrig ha orkat med den huvudvärken!! Jag som var så laddad!! Har ju köpt en 6 mån träningskort på Friskis och Svettis. Kanske jag kan gå på Lördag, Onsdag kan jag inte.
Idag blir det tidig sänggång...
Ses imorgon. Godnatt!

Sista Fredagen innan jobbstarten

Min älskling ringde och väckte mig kl.10.30, lagom att gå upp då tycker jag, ha ha ha. Hade inte tänkt äta frukost men jag var så hungrig så jag kunde inte låta bli. Kl.12.00 åkte jag in till Gamla stan för att fika med Tess och Jess, vi tog det mysiga cafet som Jenny och jag upptäckte där, även jag och Ywonne var där, Cafe Menuier. Asmysigt. Denna gång åt jag veg. paj med fräsch sallad, te ingick. Sedan gick vi in till City och jag gjorde lite bankärenden på Nordea och SEB.
Efter bankbesöken åkte jag hem , inte långt efter kom Micke hem . Monica kom och så skaldjursfrossade vi , muuuums. Jag lagade kyckling till Filippa och Angelica som sov hemma för en gångs skull. Deras vän Matte kom oxå och sov.
Ikväll var det premiär på Lets Dance. Micke var halvt road, han somnade ganska tidigt, var uppe tidigt både igår och idag.
Monica hjälpte mig med mitt Happy Aqvarium på FB, Tack, nu är jag helt såld, ha ha ha.Nu. ska jag fortsätta med mitt aqvarium. Sov gott alla. Puss och kram. Ses imorgon

Nicklas Ekstedt

Nicklas Ekstedt är en svensk kock som är född 27 Nov 1978. 2007 öppnade han restaurangen 1900 på Regeringsgatan 66 i Stockholm. I och med det så stängdes den i Skåne. 2005 ersattes han av Tina Nordström i svt med programmet " mat"
Han har gett ut 3 kokböcker:
Nicklas kokbok 2004
Nicklas mitt i maten 2006
Nicklas smaker 2008

Denne kock tycker inte jag är så spännande men  skulle jag råka titta så tittar jag klart, eftersom jag gillar matprogram.



Mattias Dahlgren

Mattias är en av våra största och mest respektfullaste kockar i Sverige. Han har vunnit tävlingen "kockarnas kock" inte mindre än 4 ggr. samt den prestigefyllda kocktävlingen "Bocuse`dor"
Uppvuxen och född i Umeå, född 1969, bor numera i Nacka med sin hustru Anna och deras labrador Tango.
Restaurangen Mattias Dahlgren ingår i Grand Hotel men ligger avsides i det Bolinderska Palatset och består av två delar: matsalen och matbaren.
Hans förra restaurang hette Restaurang Bon Lloc. Jag har faktiskt träffat honom live, jag fick en affisch och en autograf, den sitter uppsatt i mitt kök. Jag har även en kokbok av honom.

" Naturliga råvaror och naturlig smak är en förutsättning för det naturliga köket"


 ser gott ut


 Mattias

Melker Andersson

Melker är en av våra svenska största krögare i Sverige. Han  är född 1962 och är uppväxt i Forsbacka utanför Gävle. Han äger 7 st rest. tillamamns med Daniel Couet.Dom heter. Restaurangen, Grill, Fresgatan 12, Kungsholmen, Fyran , Black Pearl samt La Rouge. Han innehar 1 stjärna i Guide Micheline genom Fredsgatan 12.
Melker nedverkade även i Lets dance men han var stel som en pinne så han ska nog fortsätta med matlagning istället, ha ha ha.
Jag tycker han verkar vara en bra kock och krögare, mycket jobb med så många restaurager.Han var med i progrma som "matakuten " och den svenska versionen av " elake kocken"
Jag har en kokbok av denne man. Jag samlar på kokböcker, dom är så vackra att titta i.och jag älskar kök!! Mitt drömkök ska vara stort, lantligt inredd samt en ö i mitten och ett stort matbord för minst 8 personer så man kan ha middagar för många gäster.



Gordon Ramsey

Kommer från England och är mest känd från program som " Hells kitchen" och den" elake kocken" Han har oxå medverkat  Cookalong med Gordon Ramsey.
Han är 42 år gammal och äger ngr. restauranger, inte bara i London.
Jag tycker han verkar hård men rättvis, han kastar saker efter sig om det är skit.  Men man måste vara hård, annars överlever man inte denna branch.


Tina Nordström

Tina Nordsröm är en berömd kock som slog igenom 2001 med programmet " mat " i svt, hon blev " mat Tina " med hela svenska folket. Hon har medverkat i 13 säsonger av olika matprogram i svt. samt i internationella tv program. 2008  vann hon i Lets dance med Tobias Karlsson i tv4.
Hon är störst även i Norge , Danmark och Finland.
Bor i Helsingborg och har 2 barn.
Hennes senaste program i tv 4 heter Tinas cookalong, ett program efter Gordon Ramseys version av samma program.
Jag tycker hon är jätteduktig och sen verkar hon jävligt trevlig och ödmjuk.
Jag älskar alla matprogram, det är nog en arbetsskada, ha ha ha.Jag älskar kök och vill se allas kök.

   Tina i köket


  Tina på dansgolvet med Tobias Karlsson

Trettondagen

Igår skulle jag städat bort Julen men jag kom aldrig så långt. Var lite rastlös igår, ville hellre ha sällskap. Det enda nyttiga jag gjorde var att tvätta. Längre kom jag inte, ha ha ha. Jag ville åka till Ikea men Annicka orkade inte. Jag gick hem till Eva och Tommy istället och fikade, då var kl. 15.30. Filippa var inte hemma och inte Micke heller så jag hade ingen brådska, jag stannade till midagen oxå. Vi babblade till kl. 21.30 då jag gick hem. Eva är underbar, hon har varit med om en del tuffa saker och ändå har hon livsglädjen kvar, därför beundrar jag henne så otroligt mycket!
Vi träffas alldeles för sällan så det måste bli en ändring på det. Den 16 Januari är vi bjuden på Tommys 50-års skiva. Det ska bli mycket trevligt.
Filippa såg jag inte till på hela dan, hon hade sovit hos Annicka och sen var hon med Amanda och sov där.
Dom var visst på bio oxå.

Mitt 2009

Kära blogg...

I dettta inlägg ska jag resumera mitt år , 2009. Det var ett händelserikt år minsann.
Under dom 8 första månaderna baffann jag mig i ett enda mörker. Detta försökte jag bota med alkohol...Inte bra men det är sanningen, jag dövade min smärta och ångest med denna "drog" Nånstans försökte jag fly från mitt liv och mig själv. Jag mådde bara sämre och sämre, ska jag vara riktig ärlig så började jag må dåligt redan hösten 2008, då mitt förflutna började hinna ikapp mig. Bearbetar man inte saker på en gång så hinner det alltid ikapp en, tro mig..2005 så lämnade min dåvarande make mig för en 14 år yngre kvinna, att bli lämnad el. att hon var så ung vet jag inte vad som var värst, ha ha ha. Men det gjorde i alla fall fruktansvärt ont och jag baerabetade aldrig sorgen...Vi hade knappt varit gifta i 2 år. Med facit i hand skulle vi aldrig ha gift oss, eftersom vi hade problem innan. Lätt att vara efterklok.
Ångesten tilltog i alla fall och jag försökte se vad som gjorde att jag mådde så dåligt. Jag köpte en större lägenhet för det kanske var det som störde mig, men det var ju inte det.
Efter sista resan till Idre med familjen Sundström så insåg jag att det var slut. Jag och Stefan bröt upp 4 dar efter vi kom hem från Idre, detta var den 2 April.
Tiden efter var asjobbig, för vi bröt inte för att vi var osams, vi bröt för att kärleken hade tagit slut och det kan ju vara en sorg i sig. Ingen av oss hade ngr. känslor kvar för varandra och sånt tar tid att komma fram till. Konstigt nog.
Eftersom jag har sån fruktansvärd separationsångest så var detta en pina att bli ensam, jag hatar att vara ensam men samtidigt så kan man inte vara tillsammans med ngn. bara för att slippa vara ensam, då får det vara.
Jag var nu tvungen att leva ensam och jag som aldrig hade gjort det förut, inte under en längre tid i alla fall.
Min mor gick i pension och hon flyttade ner till Lerhamn för gott, det är ju oxå en liten separation i sig. Inte för att jag är beroende på det sättet men mamma är alltid mamma.
Semestern blev ett helvete och nu hade min ångest eskalerat så mycket att jag blev så osams med min mor att jag fick värsta utbrottet, det brann i mitt huvud och jag sa saker som jag aldrig trodde skulle komma ut  över mina läppar. Kan nämna oxå att jag hade en fet 40-år kris oxå...inte kul att komma i medelåldern , livet kändes som det var slut och jag var trött på mitt jobb och framförallt mig själv....
Jag hoppas Filippa inte har tagit stor skada av detta, för då kan jag aldrig förlåta mig själv.
Jag bröt med min mor i Juli och sen pratade jag inte med henne förren i mitten av Dec. Först då hade jag kommit över det som hände med henne.
Under hösten började jag gå i terapi men jag fick bara gå 2 ggr. efter det tyckte hon att jag var "frisk".
Jag var länge osäker om jag skulle ha en 40-års skiva el. ej, men till slut så bestämde jag mig för att fullfölja det ändå, jag ville ju trots allt att komma ihåg min födelsedag, det är ju inte varje dag man hamnar i medelåldern. Började väl inse att jag inte kunde göra ett skit åt det,man blir äldre vare sig man vill el. inte.
Min fest blev lyckad trots allt och jag kommer att komma ihåg det länge...
Ali , min kökschef hjälpte mig med all mat och frakt, han slutade i Februari men kom tillbaka i Juli. Tack Ali , du är en klippa!
Under hösten så mötte jag kärleken, det var nog ödet för jag hade kommit så långt at jag bestämt mig för att vara singel och tyckte tom. om att vara ensam.
Men om nu attraktionen är så stark och den är besvarad , ska man hålla igen då?
Det var genom Johan vi träffades, Johan är souschef på Scandic Foresta, och Micke som den utvalde heter är kökschef där. Dom behövde hjälp i Juni.
Vi började träffas ganska mycket under hösten tillsammans med Johan och Gilbert, han jobbar oxå på Foresta.
Ja och till slut så var vi ihop, typ i mitten av Oktober blev det offentligt. Men skvallret gick säkert mycket tidigare. Folk älskar att skvallra om andra personers privatliv.
Micke och jag är redan sambos och vi bor hos mig. Jag är inte redo att flytta härifrån än, men tiden kommer väl. Jag har ju knappt bott här ett år. Flyttade hit 14 Mars förra året.
Min mor och jag är sams nu och det är skönt. Alla pusselbitar har fallit på plats nu.

Nytt år och nya utmaningar väntar...Hur blir 2010?...återstår att se.

Sherlook Holmes

Vaknade typ 7.30, låg kvar till en timme senare. Efter det var jag väldigt effektiv, rensade mina garderober och hyllan, imorgon , idag, ska jag ta bort alla Julsaker.
Kl 14.00 träffade jag Tessan på Sergel vid Hötorget, vi  köpte biljetter till den nya Sherlook Holmes filmen . Det fanns inga biljetter på Sergel , men vi fick på Rigoletto.
Denna film är regisserad av Guy Richie, ex. till Madonna. Sherlook spelas av Robert Downey Jr. och hans  gode vän Dr. Watson spelas av Jude Lawe.
Filmen var spännande från början till slut! Bra historia och action. Se denna film, ni får 2 tim underhållning och spänning. Den får 5 solar av 5 !
Kl. var 17.00 när vi kom ut från bion, då åkte jag till Anicka, vi har inte setts på aslänge. Vi frossade i räkor och ostar och kex...Jag blev så mätt så jag inte kunde sova, ha ha ha. Orkade knappt ta mig hem..


MQ

Kära blogg...
Det är första dan idag som jag känt mig lite rastlös men det botade jag snabbt med att åka in till Skanstull och shoppa med Jenny, ha ha ha. I Torsdags provade jag en jacka på MQ i Sturegallerian som jag ville ha men den fanns inte i svart i min storlek, så jag ville kolla om den fanns i Ringens centrum. Inga svarta fanns kvar men jag provade den andra färgen och jag tog den i alla fall, den är assnygg och jag har bara svarta jackor, kanske bra att ha ngt. annat ngn. gång. Den hade kostat 1500 kr men det var halva priset, så det var ju jättebra tycker jag!!Nu var det ju Micke som betalade jackan, tack snälla Älskling!! Köpte en blus och trosor på HM men det var inte på rea, fast då betalade jag med mitt kreditkort, tacka vet jag kreditkort, ha ha ha. Socialbidraget kommer inte förren den 15 Januari så jag får koka soppa på en spik, he he he. Skojar bara, mat pengar har jag kvar.
vi åt Sushi där, jag har ätit godare men det var ok, jag var hungrig. Jag kom hem vid ca. 17.00.
Resten av kvällen har vi slappat och tittat på tv. Jag lyckades göra goda potatisbullar med bacon och lingon till, muuuums...
Vi skulle egentligen gått på middag hos Eva och Tommy men Micke är sjuk så vi fick avboka, tyvärr, dom vill träffa honom innan Tommys 50-års kalas den 16 Januari. Hoppas vi hinner träffas innan..
Nu orkar jag inte skriva mer.
Ses imorgon, bye bye.

Happy New Year 2....

Monica hämtade mig och jenny strax efter kl. 18, det var jättesnällt för vi hade en del som skulle med.Monica har ju bil. Linnea hade gått till en kompis så det var bara Wille hemmma så han fick ha en kompis där.Kjelle var oxå där. Vi började med en fördrink och lite tilltugg. Grevinnan och betjänten visades kl.19.45 och den måste man bara se , han är så skön tycker jag, betjänten alltså.Efter det så började vi frossa skaldjur , musslor, hummer, havskräftor, färska räkor och krabba. Vi åt nog hela kvällen, ha ha ha. Vi hade lite dessertostar och bröd och vindruvor. Stackars Micke var tvungen att jobba  och han och Ove kom inte förren till tolvslaget, vi hann skåla in det nya året tillsammans .  Sen gick vi upp och åt mera, ha ha ha. Det var assvårt att få tag på en taxi så vi skulle ta tunnelbanan men när vi kom till centrum så kom en taxi och skulle lämna folk, så då haffade vi den. Ove bor i Kärrtorp så han gick hem.
Jag har inte gett ngr. Nyårslöften, jag vet vad jag måste göra, träna mer, ha ha ha. samt försöka höja min månadslön , he he he.
jenny sov hos oss.
Hoppas ni all får ett bra 2010 för det hoppas jag att jag får!! Puss och kram!!

RSS 2.0